Ferro Thornfall

Of course I'm '...'.

Description:

27 jaar oud.
Ze heeft een major in demolitions, waaronder het instellen en dismantelen van traps, mines, bombs, etc etc. Daarnaast is ze ook getrained als piloot en in het vechten met een combat shotgun, en kan ze goed mensen ‘ondervragen’.

slightly paranoid
langzaam met vertrouwen
twitchy
Weinig geduld
Houdt van lompe oplossing, maar effectief.
Heeft een facial recognition database
Mechanic hand met turbo en magneet functie.

28c7dbd45f6212534c3f6465283788fc.jpg

gimme_a_hand.jpg

Bio:

Werkte voor de ‘politie’ om te infiltreren in Kerberos met de ‘piraten’, en daar als spion/informant te werken. Na een tijdje verloor ze het contact met dehet contactpersoon, en omdat ze geen manier had om er weg te komen, heeft ze 2 jaar daar gezeten, 1 jaar als spion, 1 jaar om te overleven. In die tijd is ze haar hand verloren in een mislukte poging om daar weg te komen op een locale missie met de piraten. Ze heeft het vertrouwen gehouden met de mensen door het af te doen als een ongeluk. De hand is vervangen door een mechanische hand.

Na dat jaar werdt ze weer gecontacteerd, en is ze met veel moeite en ‘favors’ met de local people daar weggekomen. Echter heeft ze wel veel mentale problemen overgehouden aan die tijd, waardoor ze weinig geduld heeft en paranoide over kan komen. Ook is ze erg twitchy., en langzaam met vertrouwen.

Ferro Thornfall

TnC thijsvanlenthe thornlady